نکات مهم اسباب کشی با سالمندان
تیر ۲۴, ۱۴۰۳باربری و حمل خرده بار از مشهد
تیر ۲۹, ۱۴۰۳به طور کلی، اسباب کشی و حمل اثاثیه منزل، برای تمامی افراد سخت و چالش برانگیز است. در این شرایط، وجود یک کودک نیز در جریان اسباب کشی، موجب تشدید مشکلات و افزایش تنش و زحمت در این کار خواهد شد. زیرا اغلب آن ها، در جریان اسباب کشی رفتار های غیر معمول و عجیبی از خود نشان داده و در واقع، عدم سازگاری خود را به روش های مختلفی نشان می دهند. هر چند، برای تمامی این موارد راه حل و نکات مهمی وجود دارد که دقت در آن ها، از بروز این مشکلات کم خواهد کرد. در این مطلب قصد داریم شما را با برخی از این نکات مهم و ترفند های لازم در زمینه اسباب کشی با کودکان آشنا خواهیم کرد؛ تا بدین صورت اسباب کشی و حمل بار خوبی را تجربه کنید.
۱. داشتن برنامه ریزی قبلی
از نکات بسیار مهم در زمینه اسباب کشی با کودکان، وجود یک برنامه ریزی دقیق قبلی است که شامل یک چک لیست اختصاصی، در مورد وظایف و جدول زمانی برای حفظ پروسه می باشد. داشتن این برنامه ریزی، موجب کاهش استرس در زمان اسباب کشی و تضمین یک حمل و نقل آرام خواهد شد. منظور از چک لیست اسباب کشی، تمامی فعالیت های انجام شده در بازه زمانی یک هفته ای بوده که مربوط به تمامی اعضای خانواده می باشد. برخی از موارد مهم اشاره شده در چک لیست اسباب کشی با کودکان، عبارتند از:
- به یاد داشتن تمامی وسایل کودک که زمان زیادی را با آن ها گذرانده و در ذهن او جایگاه خاصی دارند. به طور مثال، وسایل بهداشتی، لباس های کودک، اسباب بازی ها و غیره، که لازم است به طور منظم دسته بندی شوند.
- تهیه کارتن لازم برای بسته بندی وسایل کودک به صورت جداگانه و نوشتن نام هر کدام از لوازم بر روی کارتن
- تفکیک و جداسازی آن دسته از لوازمی که کودک به دلیل تغییر سن، نیازی به آن ها ندارد و اهدای آن ها به مراکز خیریه
- داشتن یک برنامه ریزی در مورد محل تحصیل کودک و فهرستی از مدارس مناسب نزدیک محل سکونت برای ثبت نام کودک
- رعایت نکات بهداشتی در حین اسباب کشی و کودکان برای جلوگیری از ابتلای کودک به انواع بیماری های احتمالی با دقت در بسته بندی لوازم به صورت کاملا بهداشتی
۲. صحبت کردن با کودک
از موارد بسیار مهم در جریان اسباب کشی با کودکان، صحبت کردن با کودک قبل از انجام این کار است. این گفتگو موجب می شود کودک، مفهوم اسباب کشی را درک کرده و آن را اتفاقی اضطراب آور نداند. از این رو بهتر است در زمان صحبت کردن، اسباب کشی را ماجرایی هیجان انگیز تعریف کرده و از کتاب های داستان یا قصه های مختلف برای این کار، کمک گرفته شود.
۳. انتخاب زمان مناسب برای اسباب کشی
از دیگر نکات و موارد بسیار مهم در زمینه اسباب کشی و کودکان، انتخاب زمان ایده آل و مناسب برای انجام این کار است. توصیه می شود در صورت امکان، زمان هایی مانند صبح زود یا اواخر عصر، که کودک خوابیده یا آرام است را برای اسباب کشی انتخاب نمایید. بهتر است در برخی زمان ها مانند زمان چرت زدن کودک، از انجام اسباب کشی خودداری کرده، زیرا موجب بروز اختلالاتی مانند بدخوابی کودک خواهد شد.
۴. انتخاب یک شرکت باربری مناسب
از موارد و نکات بسیار مهم و ضروری در اسباب کشی با کودکان، انتخاب یک شرکت باربری مناسب و حرفه ای است. انجام این کار، بسیاری از فشار ها و استرس های شما را نیز کاهش داده و موجب انتقال مطمئن وسایل کودک به خانه جدید نیز خواهد شد. توصیه می شود در زمان انتخاب شرکت باربری اثاثیه، از قبل، صلاحیت افراد و نیروی کار شرکت را بررسی کرده و نظرات سایر مشتریان را نیز جویا شوید. همچنین می توانید، در مورد نیازهای خاص کودک خود مانند برخی وسایل، لوازم ضروری مهم کودک و غیره نیز با کارشناسان این مراکز، گفتگو نمایید.
۵. تفکیک و جداسازی لوازم مورد نیاز
از نکات مهم دیگر در مورد اسباب کشی با کودکان که تاثیر فراوانی بر روند انجام کار دارد، تفکیک و جدا کردن وسایل مورد نیاز از وسایل بی مصرف است. لازم است قبل از بسته بندی، برخی از وسایل بی مصرف را برای اهدا کردن یا فروختن مشخص کرده تا علاوه بر راحتی در بسته بندی، در چیدمان منزل جدید نیز بسیار موفق عمل نمایید.
۶. توجه به ایمنی منزل جدید
یکی از موارد بسیار مهم در زمینه اسباب کشی با کودکان، وجود ایمنی و راحتی کودک است. لازم است قبل از انتقال به خانه جدید، از عدم وجود هرگونه نگرانی و مشکلات ایمنی در منزل مطمئن شده و سپس پروسه جابهجایی را انجام دهید.
۷. تهیه کیف لوازم ضروری کودک
این کار نیز یکی از نکات بسیار مهم در مورد اسباب کشی با کودکان است که که موجب ایجاد راحتی و آسایش شما در زمان انجام کار خواهد شد. این کیف، شامل برخی لوازم ضروری کودک مانند پوشک، دستمال مرطوب، شیر خشک، لباس، اسباب بازی مورد علاقه، دارو ها و غیره بوده که باید در زمان اسباب کشی و طی چند روز اول در منزل جدید، همواره در دسترس کودک قرار بگیرد.
۸. به یاد داشتن برنامه روزانه کودک
لازم است به این نکته نیز در جریان اسباب کشی و کودکان دقت کرده و در طول انجام این فرآیند، برنامه روزانه کودک را از یاد نبرید. این برنامه، شامل برنامه غذایی، برنامه خواب، چرت زدن و غیره بوده که وجود آن موجب می شود کودک، در زمان انتقال به منزل جدید استرس کمتری داشته و در مقابل، احساس راحتی بیشتری را تجربه کند.
۹. دقت در نکات ایمنی اسباب کشی
از موارد بسیار مهم دیگر در جریان اسباب کشی با کودکان، دقت در رعایت نکات ایمنی است. لازم است در جریان اسباب کشی، وسایل خطرناک و نوک تیز، قطعات کوچک یا مواد شوینده را دور از دسترس کودک قرار داده تا از بروز برخی مشکلات و خطرات احتمالی جلوگیری شود. علاوه بر این، می توانید از یکی از دوستان یا اعضای خانواده بخواهید از کودک مراقبت کرده و فضای امنی را برای او ایجاد کنند.
۱۰. در اولویت قرار دادن مهد کودک
لازم است اولین کار را پس از اسباب کشی با کودکان، ثبت نام در مهد کودک قرار دهید تا کودک هر چه سریع تر با محیط سازگار شده و فضا برای او آشنا شود. علاوه بر این، چیدمان اتاق کودک نیز بسیار مهم بوده و موجب خوشحالی بیشتر کودک خواهد شد. توصیه می شود، ابتدا وسایل بازی کودک را در اولویت قرار داده و از کارتن ها خارج نمایید. در این صورت، کودکان وسیله ای برای مشغول شدن داشته و زودتر به منزل جدید عادت خواهند کرد.
۱۱. کمک گرفتن از دوستان یا خانواده
انجام این کار نیز در جریان اسباب کشی با کودکان، به شما زمان بیشتری برای تمرکز بر روی کودک و رفع نیازهای او داده و روند جابهجایی را نیز سریع تر خواهد کرد. در این شرایط، دوستان یا آشنایان می توانند در فعالیت هایی مانند بسته بندی، مراقبت از کودک در زمان دویدن، چیدمان وسایل و غیره به شما کمک کنند.
۱۲. کنار آمدن با شرایط جدید
هفته های اول پس از جریان اسباب کشی با کودکان، کمی سخت و چالش برانگیز بوده و نیاز به گذشت زمان و مانوس شدن با شرایط جدید دارد. از این رو بهتر است در این زمان، اجازه دهید کودک در کنار شما بخوابد یا با بودن در اتاق او و قصه گفتن، اجازه دهید به خواب برود. مطمئن باشید پس از گذشت چند هفته، تمامی اعضای خانواده از جمله کودک، به منزل جدید عادت کرده و زندگی، به همان روال گذشته بر می گردد.