لیست باربری های مشهد به همراه آدرس و شماره تماس و هزینه ها
بهمن ۹, ۱۴۰۲شرایط بیمه تکمیلی رانندگان ماشین های سنگین چیست؟ نحوه ثبت نام و استعلام + هزینه
بهمن ۱۲, ۱۴۰۲یکی از تصمیمات مهمی که افراد در طول زندگی خود می گیرند، اقدام به مهاجرت و نقل مکان از کشوری به کشور دیگر است. این کار مسائل و مشکلات به خصوص خود را دارد. در کنار مسائل مهم و اولیه برای مهاجرت مانند تهیه مکان مناسب برای زندگی، یادگیری زبان آن کشور و غیره باید به مساله انتقال اسباب و لوازم زندگی به کشور مقصد هم فکر کنید. حمل اثاثیه منزل به خارج از کشور می تواند نکات و روش های مخصوص به خود را داشته باشد.
ما در این مطلب قصد داریم در مورد حمل اثاثیه منزل به کشور دیگر با شما صحبت کرده و نکات کلیدی و روش های به خصوص به این کار را برایتان شرح دهیم. چنانچه شما از جمله افرادی هستید که به زودی قصد مهاجرت و زندگی در کشور دیگری را دارید، خواندن این مطلب را از دست نداده و تا پایان همراه ما باشید.
حمل اسباب و لوازم منزل به کشور دیگر
به طور کلی اسباب کشی فرایندی بسیار مشکل بوده و بیشتر افراد سعی می کنند برای درست تر انجام دادن این کار، آن را به افراد ماهر و با تجربه در این زمینه واگذار کنند. حال اگر قرار باشد اثاثیه منزل را به کشور دیگری انتقال دهید، این مشکلات و چالش ها چندین برابر خواهند شد. شرکت های زیادی در زمینه انجام فرایند انتقال اثاثیه به خارج از کشور فعالیت می کنند. این شرکت ها می توانند به راحتی با توجه به میزان بار و حجم اسباب و اثاثیه منزلتان بهترین راه انتقال آن ها را به کشور مورد نظر انتخاب کنند. راه های مختلفی برای انتقال اثاثیه به خارج از کشور وجود دارد که در ادامه به توضیح هر کدام از آن ها خواهیم پرداخت.
حمل اثاثیه منزل به خارج از کشور از راه هوایی
یکی از راه های مطمئن برای انتقال اثاثیه به خارج از کشور، خطوط هوایی هستند. همانطور که می دانید این راه راهی بسیار سریع برای انتقال اسباب و وسایل است. درست است که هزینه گران تر و بیشتری نسبت به راه های دیگر در بر خواهد داشت اما به دلیل سرعت بالا در انتقال، بسیاری از افراد راه هوایی را ترجیح می دهند. نکته مهم در انتخاب بین شیوه های انتقال اثاثیه به خارج از کشور، فاصله بین کشور مبدا و مقصد است. چنانچه فاصله بین این دو کشور زیاد باشد، راه هوایی ارجح تر و مناسب تر خواهد بود.
روش های حمل هوایی اثاثیه به خارج از کشور
به طور کل حمل بار به شکل هوایی به دو روش کلی انجام می شود. روش اول که به روش کارگو (cargo) معروف است، برای حمل و جابهجایی وسایل تجاری مورد استفاده قرار می گیرد. این روش بیشتر مربوط به بازرگانان و تاجران بین المللی می شود که اقدام به ارسال بارهای کاری می کنند.
روش دوم که به روش فریت بار (freight) معروف است و برای حمل و جابهجایی اسباب و اثاثیه شخصی مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع وسایلی که به این روش جابهجا می شوند، وسایل و تجهیزات فروشی نیستند و قرار است صاحب بار از این وسایل شخصی در محل جدید زندگی خود استفاده کند.
در زمینه فریت بار منزل، شرکت ها و مجموعه های زیادی فعالیت کرده و ارائه خدمت می کنند که کار شما را بسیار آسان کرده اند. این مجموعه ها دارای نمایندگانی مجرب و مورد اعتماد هستند که تمامی صفر تا صد کار شما را برعهده می گیرند و نکات لازم را در خصوص جابهجایی بار در اختیارتان قرار می دهند. همچنین شما با پرداخت هزینه ای مشخص می توانید تمام فرایند ارسال بار را به این شرکت ها واگذار کنید و با خیال آسوده محموله را در مقصد تحویل بگیرید.
مراحل فریت بار
شرکت هایی که در حوزه حمل هوایی اثاثیه فعالیت می کنند و در واقع خدمات فریت بار به مشتریان خود ارائه می دهند، طی یک سری مراحل مشخص این اقدامات را انجام می دهند. در ادامه به طور دقیق مراحل فریت بار و فعالیت هایی که در هر مرحله انجام می شوند را یک به یک بررسی می کنیم.
مرحله اول: جمع آوری و تحویل بار از درب منزل
پس از اینکه با یک شرکت باربری معتبر ارتباط برقرار کرده و شرایط خود را به اطلاع نمایندگان آن رساندید، پروسه بارگیری آغاز می شود. در مرحله اول، نیروهای بارگیری به محل سکونت فعلی شما مراجعه کرده و تمامی اسباب و اثاثیه منزل که قصد حمل آن ها را دارید بررسی و جمع آوری می کنند. در این مرحله بازدید کلی از اثاثیه منزل شما به طور دقیق انجام می شود تا در صورت وجود هر گونه مشکل از بارگیری وسایل ممنوعه و غیر قابل ارسال جلوگیری به عمل آید.
مرحله دوم: بسته بندی بار
این مرحله نیز یکی از مهم ترین مراحل حمل هوایی اثاثیه است که باید با دقت بالایی انجام شود. شرکت های باربری معمولا برای این مرحله از نیروهای مجرب و آموزش دیده استفاده می کنند. این نیروهای انسانی با توانایی، مهارت و سرعت عملی که دارند به کمک بهترین تجهیزات بسته بندی، وسایل موردنظر را بسته بندی می کنند.
برای تمامی این وسایل یک لیست کامل بسته بندی آماده می شود تا بعدا در پروسه حمل بار در خصوص اطلاعات محموله مشکلی ایجاد نشود. همچنین بسته بندی ها شماره گذاری یا علامت گذاری می شوند. علاوه بر لیست اولیه، یک لیست به زبان کشور مقصد نیز تنظیم می شود تا بتوان آن را به واحد گمرک ارائه کرد.
مرحله سوم: صدور بارنامه و تحویل بار به خطوط هوایی
ابتدا باید برای محموله بسته بندی شده یک بارنامه قانونی تنظیم و صادر شود. بدون بارنامه هوایی نمی توان اقدامی برای ارسال بار کرد. پس از صدور بارنامه، بازرسی های دقیقی روی بار انجام می شود. این اسکن بسیار جزئی است تا از ارسال بارهای ممنوعه یا خطرناک جلوگیری به عمل آید. پس از بازرسی های کامل و اطمینان از وضعیت بار، محموله به همراه بارنامه به خطوط هوایی مربوطه تحویل داده می شود.
مرحله چهارم: صدور بیمه نامه
هر نوع محموله ای، به خصوص محموله هایی که حجم، وزن و ارزش قابل توجهی دارند، برای ارسال هوایی به خارج از کشور به بیمه نامه نیاز خواهند داشت. بدون صدور بیمه نامه عملا ارسال یا تحویل بار در مقصد امکان پذیر نخواهد بود. پس از صدور بیمه نامه، نسخه ترجمه شده آن نیز آماده می شود تا در پروسه ارسال بار به مقصد مشکلی ایجاد نشود.
مرحله پنجم: پیگیری آنلاین بار
در حمل هوایی اثاثیه به خارج از کشور، شما می توانید وضعیت بار خود را به شکل آنلاین پیگیری و چک کنید. معمولا شرکت های باربری معتبر شرایطی را برای مشتریان خود فراهم می آورند تا آن ها بتوانند از طریق وب سایت مورد نظر موقعیت بار را مشاهده کرده و آن را دائما پیگیری کنند. این کار نیز از طریق کد رهگیری که برای هر مشتری پیامک می شود امکان پذیر است.
مرحله نهایی: دریافت بار در مقصد
در نهایت بار شما که به صورت هوایی ارسال شده در کمترین زمان ممکن به مقصد تحویل داده می شود و شما می توانید آن را به راحتی در آدرس ذکر شده دریافت کنید.
نکاتی درباره حمل هوایی اثاثیه منزل به خارج از کشور
در خصوص حمل هوایی اثاثیه به خارج از کشور یک سری نکات مهم وجود دارند که بهتر است از آن ها مطلع باشید. اولین و مهم ترین نکته این است که در روش هوایی اغلب توصیه می شود تنها بارهای سبک و کم حجم جابهجا شوند. اگر نیاز دارید وسایل با حجم سنگین را به خارج از کشور ارسال کنید، باید حتما از یک شرکت باربری معتبر و باتجربه کمک و مشاوره بگیرید. چرا که برای ارسال چنین بارهایی شرایط و قوانین خاصی وجود دارد که ممکن است مشمول بار شما نشوند.
نکته دیگر این است که با توجه به حجم، تعداد و ارزش بار، هزینه حمل هوایی ممکن است متغیر باشد. هر چه ارزش بار و حجم آن بیشتر باشد، طبیعتا هزینه باربری نیز بیشتر خواهد بود. نکته مهم دیگر در خصوص بسته بندی بار است. محموله ارسالی را باید به شکلی درست و اصولی بسته بندی کنید تا در پروسه بارگیری و تخلیه بار دچار مشکل یا آسیب خاصی نشود.
هزینه حمل هوایی اثاثیه به خارج از کشور
در خصوص هزینه حمل هوایی اثاثیه نمی توان به طور قطع اظهار نظر کرد. عوامل متعددی در این مورد دخیل و تاثیرگذار هستند. از این رو ممکن است هزینه حمل بار برای هر فردی متفاوت باشد. از مهم ترین عوامل تاثیرگذار در این مورد می توانیم به لیست زیر اشاره کنیم:
• وزن کلی بار
• ابعاد و حجم بار
• میزان حساسیت و ارزش بار
• کیفیت خدمات شرکت باربری و میزان تخصص و تجربه کاری آن
• مسافت بین مبدا و مقصد (کشور مبدا و کشور مقصد)
• نوع شرکت هواپیمایی انتخاب شده برای حمل اثاثیه و قوانینی که برای حمل بار در نظر گرفته شده است.
• هزینه صدور بارنامه
• هزینه بیمه نامه
• هزینه بازرسی و ارزیابی بار در گمرک
• هزینه بارگیری در محل
• هزینه های مربوط به حمل و نقل بار
• نوسانات نرخ ارز که به شکل مستقیم و غیر مستقیم بر روی هزینه های هواپیمایی تاثیرگذار است.
• نرخ ارز در هر کشور ( بسته به نرخ ارز در کشور مقصد ممکن است هزینه حمل بار نیز متفاوت باشد.)
معمولا نمایندگان شرکت های باربری پس از حضور در محل و کارشناسی بار، هزینه کلی حمل اثاثیه به خارج از کشور را برآورد کرده و یک قیمت مشخص به شما اعلام می کنند.
حمل اثاثیه به خارج از کشور از راه دریایی
یکی دیگر از راه های انتقال وسایل منزل به کشور دیگر برای زندگی، راه های دریایی هستند. هزینه انتقال اثاثیه از طریق راه های دریایی بسیار مناسب و مقرون به صرفه است. همچنین امنیت بالایی هم دارند. برای این کار ابتدا باید به شرکت های حمل و نقل بین المللی مراجعه کنید. این شرکت ها در ابتدا کانتینری را به منزل شما می فرستند. تمامی وسایل و اثاثیه مورد نیازتان در کانتینر بارگذاری شده و توسط یک کامیون به بندر مورد نظر انتقال داده می شود.
تمامی این مراحل توسط نماینده شرکت مورد نظارت قرار می گیرد تا تمامی وسایل به طور صحیح و سالم انتقال پیدا کنند. همچنین فرایند ترخیص کالا از گمرک هم توسط نمایندگان شرکت های حمل و نقل بین المللی انجام می شود. جالب است بدانید وسایلی که قصد انتقال آن ها از طریق دریایی به کشور دیگر را دارید، به دو صورت منتقل می شوند. به صورت بار کامل کانتینر و یا به صورت بار کمتر از کانتینر و انتخاب بین این دو صورت بستگی به میزان و حجم بار و وسایل شما دارد.
اقدامات مهم در فرایند انتقال اثاثیه به خارج از کشور
برای انجام این کار برخی از اقدامات بسیار مهم و اساسی هستند. اولین و مهمترین کاری که برای انتقال اثاثیه به خارج از کشور باید انجام دهید، بسته بندی درست و اصولی وسایل است. با توجه به حساسیت بار، نوع وسیله، وزن و حجم آن باید روش بسته بندی درست و اصولی را انتخاب کنید. معمولا شرکت های حمل و نقل افرادی را برای این کار به شما معرفی می کنند تا وسایل شما را در کمترین زمان ممکن و به بهترین حالت بسته بندی کنند.
دومین اقدام مهم برای انتقال وسایل به کشور دیگر، انتخاب روش انتقال و کیفیت انتقال است. برخی از وسایل حساسیت بیشتری نسبت به بقیه دارند. ممکن است بنا به تشخیص نمایندگان شرکت برخی از وسایل از طریق هوایی و برخی از طریق دریایی منتقل شوند. تهیه لیست بسته بندی هم در تسریع فرایند انتقال بسیار مهم است. بهتر است از تمامی وسایلی که بسته بندی و برای انتقال آماده می کنید، لیست برداری کنید تا در گمرک و ترخیص کالا ها دچار مشکل نشوید.
یکی دیگر از اقدامات مهم در فرایند انتقال اثاثیه منزل به خارج از کشور، سمپاشی کانتینر ها و وسایل است. برای جابجایی برخی از وسایل نیاز به ساخت جعبه های چوبی مناسب با ابعاد وسایل مورد نظرتان دارید. همه این جعبه ها و یا کانتینر حمل اثاثیه باید با استفاده از گاز های مخصوص سمپاشی شوند تا آفات نباتی از آن ها دفع شوند. ممکن است در برخی از موارد نیاز به قرار دادن قرص های مخصوص در جعبه ها برای این منظور وجود داشته باشد. وسایل و جعبه های مورد نظر برای انتقال باید گواهی انجام سمپاشی را داشته باشند. در غیر این صورت از انتقال آن ها به کشور های دیگر جلوگیری خواهد شد.
وظایف شرکت های حمل و نقل بین المللی
همانطور که گفتیم شرکت های زیادی در زمینه حمل وسایل و اثاثیه منزل به خارج از کشور در حال فعالیت هستند. در مقابل چالش ها و مشکلات این فرایند به گونه ای است که افراد به این شرکت ها مراجعه می کنند تا فرایند انتقال به درستی و به شکل کامل انجام شود. شرکت های کارگو و باربری شرکت های معتبری در این زمینه به شمار می آیند. وظیفه این شرکت ها در قدم اول بسته بندی اصولی و ایمن بار ها است.
بسته بندی، بارگیری، تخلیه بار و غیره از جمله خدماتی است که این شرکت ها ارائه می دهند. بهترین شرکت ها در این زمینه امکان پیگیری آنلاین وضعیت بار را برای مشتریان خود فراهم می کنند. مهمترین وظیفه این شرکت ها، بیمه کردن وسایل است تا از خطرات احتمالی در امان بمانند. خطراتی مانند سقوط هواپیما، تصادفات و مشکلات دیگر می تواند رخ بدهند.
بنابراین بیمه کردن وسایل آرامش خاطری را برای صاحبان اسباب و اثاثیه فراهم می کند. معمولا شرکت های حمل و نقل سعی می کنند هزینه ای معقول و مقرون به صرفه برای خدمات خود تعیین کنند تا افراد بتوانند از تمامی این خدمات بهره ببرند.
هزینه حمل اثاثیه منزل به خارج از کشور
طبیعتا هزینه تمام شده انتقال و جابجایی وسایل و اثاثیه منزل به خارج از کشور متفاوت بوده و نمی توان نرخ ثابت و قطعی را برای این کار در نظر گرفت. اعلام هزینه به عوامل و شرایط زیادی بستگی دارد. یکی از مهمترین این عوامل فاصله بین دو کشور است. هرچه این فاصله بیشتر شود، هزینه تمام شده برای انتقال اثاثیه نیز بیشتر خواهد شد.
عوامل دیگری نیز مانند حجم، اندازه و وزن وسایل، راه مورد نظر برای انتقال این وسایل و غیره نیز از دیگر عوامل موثر بر میزان هزینه انتقال اسباب منزل به خارج از کشور هستند. بهتر است برای این که هزینه تمام شده را محاسبه کنید به شرکت های حمل و نقل اثاثیه منزل به خارج از کشور مراجعه کرده و با کارشناسان آن ها مشورت نمایید.