نکات مهم در حمل تجهیزات پزشکی و دارو
اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۳اسباب کشی با آسانسور و قوانین مربوط به آن
خرداد ۵, ۱۴۰۳با افزایش قیمت مسکن، روز به روز بر تعداد اجاره نشین ها نیز اضافه می شود. یکی از مهم ترین دغدغه های مستاجران مسئله جابجایی و اسباب کشی به مکانی جدید است. اسباب کشی پروسه طاقت فرسا و تقریبا هزینه بری است. البته اگر برای اسباب کشی یک برنامه ریزی اصولی داشته باشید می توانید تا حد زیادی زمان و هزینه صرف شده برای این کار را کاهش دهید. در صورتی که قرار است از یک واحد مسکونی در آپارتمان نقل مکان کنید، باید یک سری قوانین را نیز در این فرایند رعایت نمایید. ما اینجاییم تا مهم ترین قوانین اسباب کشی در آپارتمان ها را یک به یک شرح دهیم تا در این مورد برای شما مشکلی ایجاد نشود.
آشنایی با مهم ترین قوانین اسباب کشی در آپارتمان ها
اسباب کشی یکی از کارهای سخت و خسته کننده ای است که متاسفانه برخی از افراد ناگزیرند هر سال یک بار این عمل را انجام دهند. شرایط اسباب کشی، مدت زمان و هزینه ای که برای این کار در نظر گرفته می شود می تواند برای هر فردی متفاوت از دیگری باشد. به عنوان مثال؛ برخی از افراد ناچارند از شهری به شهر دیگر نقل مکان کنند که در این شرایط هزینه حمل بار برای آن ها افزایش پیدا می کند. حمل و نقل و اسباب کشی در هر شرایطی باید طبق یک سری قوانین خاص انجام شود.
به عنوان مثال؛ شرکت های باربری باید به خوبی از قوانین حمل بار جاده ای آگاه باشند و این اصول را به طور دقیق رعایت کنند تا در پروسه جابجایی مرتکب تخلف نشوند و نیازی نباشد تا جریمه های هنگفتی بپردازند. برای اسباب کشی در آپارتمان نیز یک سری قاعده و قانون وجود دارد که کلیه ساکنین آپارتمان باید نسبت به رعایت این قوانین خود را متعهد بدانند. این قوانین به جهت حفظ حقوق دیگر ساکنین ساختمان و مستاجرانی که در آینده قرار است به این محل نقل مکان کنند وضع شده اند. در ادامه مهم ترین قوانین اسباب کشی در آپارتمان ها را بررسی می کنیم.
۱. اطلاع به مدیر ساختمان
یکی از قوانین اسباب کشی در آپارتمان این است که افراد برای شروع پروسه اسباب کشی، باید حتما مدیر ساختمان را از قبل در جریان این موضوع قرار دهند. این را می توان یکی از آداب مهم اسباب کشی در آپارتمان به شمار آورد. اینگونه تمامی ساکنین از طریق مدیر مطلع خواهند شد که در یک تاریخ معین قرار است یک فرایند اسباب کشی صورت گیرد. در نتیجه هماهنگی های لازم بهتر انجام می شود.
یکی از مواردی که در اسباب کشی در آپارتمان حائز اهمیت است، قانون ممنوعیت اسباب کشی در نوروز می باشد. در این ایام به دلیل تعطیلات نوروزی و مهمانی های خانوادگی، جابجایی و اسباب کشی می تواند برای ساکنین ساختمان و مهمانان آن ها ایجاد مزاحمت کند. به علاوه این قانون برای جلوگیری از دزدی خانه هایی که ساکنین آن برای مسافرت یا دید و بازدید رفته اند در نظر گرفته شده است. از این رو اگر قصد اسباب کشی در عید نوروز را دارید باید مجوز های لازم برای این کار را دریافت کنید.
۲. قوانین اسباب کشی با آسانسور
یکی از مهم ترین قوانین اسباب کشی در آپارتمان، مربوط به جابجایی وسایل با آسانسور است. در قوانین اسباب کشی با آسانسور اینطور آمده که جابجایی لوازم سنگین با آسانسور ممنوع است. هر آسانسور ظرفیت مشخصی دارد و تنها برای جابجایی و رفت و آمد ساکنین ساختمان استفاده می شود. بنابراین باید از حمل هر گونه بار متفرقه با آن امتناع ورزید.
برخی از ساختمان ها که البته این مورد به ندرت دیده می شود، به یک آسانسور مخصوص حمل بار نیز مجهز هستند. این آسانسورها نسبت به آسانسورهای معمولی ظرفیت بار بیشتری دارند و می توان از آن ها برای جابجایی وسایل خانه نیز استفاده کرد. در چنین شرایطی برای استفاده از آسانسور لازم است افراد مدیر ساختمان را در جریان گذاشته و از قبل آسانسور را برای روز اسباب کشی رزرو کنند.
۳. تمیز کردن خانه
وقتی از یک مکان به مکانی دیگر نقل مکان می کنید، باید یک سری آداب جابجایی را رعایت نمایید تا ساکنین جدیدی که به محل قبلی شما مراجعه می کنند از محیط جدید ناراضی نباشند. در واقع می توانیم بگوییم شما به عنوان ساکن قبلی موظف هستید یک سری کارها را قبل از ترک خانه انجام دهید. یکی از مهم ترین این نکات، تمیز کردن خانه است. درست است که شما قرار است برای همیشه این خانه را ترک کنید و به محل جدیدی بروید. اما نباید یک سری اصول را زیر پا بگذارید.
بنابراین، محیط خانه را تا حد امکان از آلودگی ها و انواع زباله تمیز کنید. بهتر است قبل از خروج از خانه برای دقایقی پنجره ها را باز کرده تا هوای محیط تهویه شود. تا جای امکان خرابی هایی که خود در طول زندگی در آن خانه به بار آورده اید را برطرف کنید و هیچ گونه زباله ای را در خانه جا نگذارید.
۴. رعایت نکات ایمنی
تمامی وسایل مورد نیاز برای جابجایی، بسته بندی و حمل اسباب و اثاثیه را در اختیار داشته باشید. اگر از شرکت های حمل بار کمک گرفته اید، این مجموعه ها بهترین نیروهای کار را در اختیارتان قرار می دهند که نکات ایمنی اسباب کشی را نیز به خوبی رعایت می کنند. هنگام حمل بار باید دقت کافی داشته باشید که وسایل با در و دیوارها تماس نداشته باشند و باعث خرابی و خط و خش در نقاط مختلف ساختمان اعم از راهروها، راه پله ها، دیواره آسانسور و… نشوند.
۵. عدم ایجاد مزاحمت برای ساکنین ساختمان
هر گونه عملی که در پروسه اسباب کشی نظم و آرامش ساکنین ساختمان را برهم بزند، به نوعی ایجاد مزاحمت تلقی می شود. بنابراین باید از هر گونه اتفاق این چنینی پیشگیری کنید. جابجایی وسایل در ساختمان باید با کمترین میزان آلودگی صوتی انجام شود.
همچنین نباید وسایل خود را در محل عبور و مرور ساکنین قرار دهید. لوازم شما نباید راهروها، آسانسور و پارکینگ ساختمان را مسدود کنند. هر کدام از این عوامل می توانند سبب نارضایتی همسایگان شوند. این یکی از مهم ترین قوانین اسباب کشی در آپارتمان است که باید حتما آن را رعایت کنید.
۶. بسته بندی اصولی وسایل
همانطور که اشاره کردیم، یکی از اصولی که باید در اسباب کشی آپارتمان مد نظر داشته باشید، سلامت قسمت های مشاع ساختمان است. به نحوی که وسایل هیچ آسیبی به ساختمان وارد نکنند. برای این مورد شما باید لوازم خانه را به بهترین شکل ممکن بسته بندی نمایید. به عنوان مثال برای جابجایی مبلمان بهتر است حتما پایه مبل ها را با استفاده از مقوا، پلاستیک و… به طور کامل بپوشانید. این کار کمک می کند تا در حین جابجایی آن ها، دیوار راهروها و راه پله خراشیده نشده و آسیب نبیند، از طرفی با این کار از آسیب به پایه های مبل خود نیز جلوگیری کرده اید.
۷.انتخاب یک محل مناسب برای پارک خودروی باربری
اگر خودتان شخصا تصمیم دارید یک خودروی باربری اجاره کنید یا از شرکت های باربری کمک بگیرید، بهتر است از قبل یک محل مناسب برای پارک خودرو در نظر بگیرید تا اسباب کشی شما و قرار دادن وسایل داخل کابین خودرو، مانع تردد دیگر ساکنین ساختمان نشود. همچنین اطمینان حاصل نمایید محلی که برای پارک خودرو انتخاب کرده اید، پارک ممنوع نباشد و مشکلی برای دیگران ایجاد نکند.
گاهی برای بارگیری کامل وسایل، نیاز است خودروی باربری برای چندین ساعت در محل توقف داشته باشد. بنابراین شما باید از قبل مطمئن شوید که خودروی باربری مزاحمتی برای افراد ایجاد نکرده و همچنین مشمول پرداخت جریمه نشود. برای تسریع فرایند اسباب کشی و کوتاه کردن زمان توقف خودروی باربری، بهتر است قبل از حضور وسیله نقلیه در محل، تمامی لوازم را بسته بندی و آماده کنید.