آشنایی با دلایل قیچی کردن کامیون و تریلی + ۹ روش جلوگیری از آن
خرداد ۲۴, ۱۴۰۳راهنمای کامل بسته بندی و حمل کامپیوتر و لپ تاپ
خرداد ۳۰, ۱۴۰۳اسباب کشی با حیوانات خانگی یک فرآیند مهم است که در آن، حیوانات نیز به همراه لوازم و اثاثیه منزل از یک محل به محل دیگری برای زندگی منتقل می شوند. انجام این فرآیند، علاوه بر انتخاب خدمات باربری مناسب، نیازمند برنامه ریزی هوشمندانه از چند ماه قبل از اسباب کشی و چند ماه پس از آن بوده، تا سلامت روحی و جسمی حیوانات نیز تضمین شود. از این رو، لازم است با مراحل و چگونگی اسباب کشی با حیوانات خانگی آشنا شوید تا بدین صورت بتوانید در این زمینه موفق تر عمل کنید. با ما، تا آخر این مطلب همراه باشید.
چگونگی اسباب کشی با حیوانات خانگی
همان طور که گفته شد، اسباب کشی با حیوانات، نیاز به داشتن برنامه ایی منسجم و کامل از چند هفته قبل داشته و علاوه بر انتخاب یک باربری خوب برای انجام این کار، شامل تهیه چک لیست نیز می باشد. داشتن یک چک لیست اسباب کشی، موجب کاهش استرس در شما و آسیب به حیوان خانگی شما می شود. در ادامه، نحوه اسباب کشی با حیوانات خانگی را به همراه برخی نکات مهم بررسی می کنیم.
مرحله اول: چند هفته قبل از اسباب کشی
چند هفته قبل از اسباب کشی باید به موارد مختلفی توجه داشته باشید که در ادامه به توضیح هر یک می پردازیم:
۱. تهیه باکس مناسب حمل و نقل حیوان خانگی
در صورتی که قصد نقل مکان از شهری به شهر دیگر را دارید، لازم است از قبل، باکس مخصوص حیوانات خانگی را خریداری نمایید. بهتر است این باکس، امکان حرکت و چرخیدن را به حیوان خانگی داده تا در آن احساس راحتی کند. بسیاری از پت شاپ ها، انواع مختلفی از قفس و باکس مخصوص حیوانات خانگی را ارائه کرده و می توان با مراجعه به آن ها، خریدی مناسب داشت.
۲. بررسی برگه های واکسیناسیون
در این بخش از مرحله اول، لازم است لیست واکسیناسیون حیوان خانگی خود را از دامپزشک مربوطه گرفته و مدارک پزشکی را آماده نمایید. علاوه بر این، یک کپی از برگه واکسیناسیون در مورد واکسن هاری نیز تهیه کرده تا آن را به دامپزشک حیوانات خانگی در شهر جدید ارائه دهید.
۳. تهیه آی دی تگ برای حیوان خانگی
در صورتی که حیوان خانگی شما آی دی تگ ندارد، هر چه زودتر نسبت به دریافت آن اقدام کرده و اطلاعاتی مانند آدرس، شماره تماس و نام حیوان خانگی خود را بر روی تگ مشخصات به روزرسانی کنید. از آن جایی که آماده سازی آی دی تگ کمی زمان بر است، لازم است قبل از اسباب کشی با حیوانات خانگی، برای تهیه آن اقدام نمایید. بهتر است برای جلوگیری از گم شدن حیوان در طول اسباب کشی نیز، آی دی تگ را به حیوان خانگی وصل کرده تا همراه او باشد.
۴. در نظر گرفتن پرستار یا مراقب
از آن جایی که در جریان اسباب کشی با حیوانات، توجه به آن ها کار دشوار و پیچیده ای است، لازم است با یک مراقب یا پرستار هماهنگ کرده تا در طول اسباب کشی، مراقب حیوان خانگیتان باشد. در صورتی که این کار برای شما امکان پذیر نیست، می توانید از خدمات یک پانسیون برای نگهداری از حیوان خانگی استفاده کرده تا علاوه بر جلوگیری از گم شدن آن ها، شما نیز بتوانید با خیال راحت به اسباب کشی خود بپردازید.
۵. آماده کردن دارو های لازم
لازم است در این بخش، تمامی دارو های مورد نیاز حیوانات خانگی را در کیف مخصوصی قرار داده و آن ها را از قبل جدا کرده و آماده کنید. انجام این کار، پیدا کردن و دسترسی به دارو ها را در مواقع لازم راحت تر خواهد کرد. توصیه می شود تمام دارو های ضروری برای حیوان خانگی خود را تهیه و در کیفتان قرار دهید.
۶. جمع آوری و تهیه اسباب بازی
از دیگر موارد مهم در این بخش از اسباب کشی با حیوانات، جمع اوری و تهیه لوازم و اسباب بازی های حیوان خانگی است. برای انجام این کار، بهتر است به علایق و عادت های حیوان دقت کرده و با توجه به آن ها، لوازم را آماده یا خریداری نمایید.
۷. مراجعه به دامپزشکی برای چکاپ
لازم است قبل از اسباب کشی با مراجعه به دامپزشکی، سلامت کامل حیوان را بررسی کرده تا با انجام این کار، از بروز بسیاری از مشکلات جلوگیری کنید. همچنین انجام چکاپ، خیال شما را از بابت مسائلی مانند تهیه دارو نیز آسوده خواهد کرد.
مرحله دوم: یک روز قبل از اسباب کشی
در مطلب قبل درباره حمل آکواریوم صحبت کرده ایم تا بدین صورت بتوانید آکواریوم تان را بدون دردسر در اسباب کشی حمل کنید. یکی از روزهای مهم، روز قبل از اسباب کشی است که نیاز به انجام برخی کارها برای راحتی بیشتر حیوانات دارد که در ادامه به آن می پردازیم:
۱. تهیه ساک مخصوص حیوان خانگی
لازم است یک روز قبل از شروع اسباب کشی با حیوانات، ساک مخصوص لوازم را برایشان آماده و در دسترس قرار دهید تا دچار بحران یا مشکل نشوید. برخی از لوازم مورد نیاز حیوان خانگی عبارتنداز:
- غذا و جایزه تشویقی
- بطری آب
- داروهای لازم
- کیسه مدفوع
- قلاده
- ظرف غذا
- پتو
- ظرف آب
- جای خواب
- و غیره
مرحله سوم: روز اسباب کشی
مرحله بعدی پس از اقدامات اولیه و آماده سازی، روز اسباب کشی با حیوانات است که بسیار مهم و پیچیده است. برخی از اقدامات لازم در این روز، شامل بخش های زیر می باشد:
۱. غذا ندادن به حیوان خانگی از چند ساعت قبل از اسباب کشی
در صورتی که برای نقل و انتقال نیاز به استفاده از هواپیما دارید، یا مسیر رفت و آمد برای شما شلوغ است، از چهار یا پنج ساعت قبل، به حیوان خانگی خود غذا ندهید. انجام این کار، از بروز برخی مشکلات مانند ناراحتی های شکم و ایجاد استرس در حیوان نیز جلوگیری کرده و تحمل حرکت وسایل نقلیه و طولانی بودن مسیر را برای او آزار دهنده نخواهد کرد.
۲. ایجاد امنیت و آرامش برای حیوان خانگی
از آنجایی که امنیت و آرامش حیوان خانگی یکی از اولویت های اصلی در اسباب کشی با حیوانات است، لازم است از یک پانسیون برای نگهداری او کمک بگیرید. همچنین لازم است هوا و آب و غذا کافی در اختیار حیوان قرار داده شود.
مرحله چهارم: پس از اسباب کشی
بعد از انجام تمامی مراحل و بخش های گفته شده، برخی از اقدامات لازم در زمان پس از اسباب کشی با حیوانات صورت می گیرد، که شامل موارد زیر است:
۱. آشنا شدن با دوست یا حیوان خانگی جدید
در صورتی که حیوان خانگی شما سگ باشد، می توانید در روزهای اولیه پس از اسباب کشی با حیوانات، او را به بیرون برده و با او قدم بزنید. انجام این کار، علاوه بر کاهش استرس و اضطراب، موجب می شود سگ با مکان جدید ارتباط برقرار کرده و پس از آشنایی با همسایگان، محله جدید خود را بشناسد.
۲. انتخاب یک مکان راحت در خانه جدید برای حیوان
داشتن یک نقطه امن و راحت، به حیوان خانگی کمک می کند تا با محیط جدید راحت تر ارتباط برقرار کرده و وفق پیدا کند. لازم است در هفته های ابتدایی پس از اسباب کشی با حیوانات، این مکان امن را برای او مشخص کرده و دقت کنید تا تمامی لوازم شخصی و علایق او، تا پایان جابهجایی و طراحی دکوراسیون، در همین مکان امن باقی بماند.
۳. قرار دادن محافظ برای پنجره ها
در صورتی که از گربه در خانه نگهداری می کنید، لازم است برای طبقات بالا محافظ قرار داده تا گربه سقوط نکند. بهتر است مکان جدید، مناسب زندگی حیوان خانگی بوده تا او نیز با داشتن سرپناه و نقطه امن، با خیال راحت به زندگی ادامه دهد.
نکات مهم در زمینه اسباب کشی با حیوانات
برخی از نکات مهم در زمان اسباب کشی با حیوانات که باید رعایت کنید، شامل موارد زیر می باشد:
۱. آدرس و شماره تماس خود را به همسایه های قبلی خود بدهید
ممکن است در برخی موارد، حیوان خانگی گم شده و به آدرس قبلی مراجعه کند. در این صورت، لازم است آدرس و شماره تماس منزل جدید را به ساکنین منزل قبلی خود داده تا در صورت وقوع این موارد، او را نزد خود نگه داشته و با شما تماس بگیرند.
۲. حفظ روتین حیوان خانگی
ممکن است در جریان اسباب کشی با حیوانات، ساعت غذای او فراموش شده و در ساعت مخصوص غذا نخورده باشد. از آن جایی که این کار، موجب افزایش استرس در حیوان خانگی می شود، بهتر است در ساعت مخصوص به او غذا داده شود. علاوه بر ساعت غذا، باید به ساعات پیاده روی، خواب، گردش و غیره نیز دقت شود.