حمل مایعات با نیسان های تانکر دار
آذر ۱۵, ۱۴۰۲نکات مهم در حمل آهن آلات
آذر ۱۸, ۱۴۰۲رعایت نکات ایمنی هنگام جا به جایی و حمل بار برای هر خودرو حمل باری الزامی است از این رو نیسان نیز از این قاعده مستثنا نیست. بنابراین رعایت نکات ایمنی برای افزایش امنیت حمل بار با نیسان بسیار موضوعی بسیار مهم است. در ادامه به این ننکات مهم می پردازیم، پس تا انتها همراه ما باشید.
امنیت حمل بار با نیسان
نکات زیادی وجود دارند که باید هنگام حمل بار با نیسان به آن ها توجه کرد. از جمله: بسته بندی صحیح و مناسب محموله، بارگیری صحیح بار، وزن محموله، مهار بار و تجهیزاتی محافظتی محموله. اما از آنجایی که با نیسان بار های مختلفی چون اثاثیه منزل، مصالح ساختمانی، میوه و تره بار، دام و غیره جا به جا می شود از توضیح در خصوص بسته بندی صحیح محموله صرف نظر می کنیم و تمرکز خود را روی دیگر موارد می گذاریم. در ادامه به طور مختصر به هر یک از آن ها می پردازیم:
۱. بارگیری صحیح
اولین چیزی که در حمل بار با نیسان باید به آن توجه کرد این است که وزن محموله هنگام بارگیری و چینش در کابین حمل بار باید به طور یکنواخت پخش شود و نباید وزن بار را روی یک قسمت متمرکز کرد چرا که با این کار فشار روی یک قسمت بیشتر می شود و احتمالی خرابی، کج شدن و حتی چپ شدن این خودرو حمل بار وجود دارد.
۲. وزن مجاز بار
یکی از مهم ترین نکاتی که برای تامین امنیت حمل بار با نیسان باید به آن توجه کنید میزان باری است که یک نیسان می تواند حمل کند. همانطور که در پست قبل با انواع نیسان آشنا شده اید می دانید که هر نیسان بسته به کاربردی که دارد ظرفیت حمل بار متفاوتی نیز دارد. از این رو نباید بیشتر از ظرفیت مجاز اقدام به بار زدن محموله در این خودرو حمل بار کرد چرا که وجود بار اضافه علاوه بر افزایش استهلاک خودرو حمل بار ممکن است خطر بروز تصادف را نیز افزایش دهد. بنابراین برای افزایش ایمنی محموله به میزان بار مجازی که قرار است با نیسان حمل شود توجه کنید. به علاوه در حمل بار با نیسان در جاده ها حمل بار بیشتر از ظرفیت مجاز راننده را مشمول جریمه می کند.
۳. مهار بار
مهار بار یکی از مهم ترین اقدامات برای افزایش امنیت حمل بار با نیسان است که در صورت عدم توجه به آن قطعا محموله با تکان خوردن به اطراف آسیب خواهد دید یا حتی ممکن است از خودرو حمل بار به بیرون پرتاب شود. در این صورت علاوه بر آسیب به خود محموله ممکن است به سایر کاربران جاده و خیابان نیز آسیب برسد. در مقالات گذشته به طور مفصل در خصوص روش های مهار بار و تجهیزات لازم آن توضیح داده شد و شما با تجهیزات مختلفی که برای مهار بار وجود دارد از جمله، طناب، زنجیر، تسمه های گیربکسی، پالت ها،بست ها، بالش ها و پد ها آشنا شدید.
۴. تجهیزات محافظتی محموله
در فصول سرد سال که باران، برف و رطوبت زیاد است راننده باید تجهیزات حفاظتی لازم برای محموله مانند، پلاستیک و چادر های برزنتی را در اختیار داشته باشد حتی اگر نیسان مسقف باشد. بنابراین راننده پس از چینش و بارگیری، در صورتی که نیسان مسقف است باید روی محموله را با پلاستیک پوشاند و در صوتی که محموله قرار است توسط یک نیسان رو باز حمل شود باید ابتدا روی محموله را با پلاستیک و سپس با چادر برزنتی پوشاند تا خیس نشود و آسیب نبیند.