بونکر چیست و چه کاربردی دارد؟
خرداد ۱۳, ۱۴۰۳اسباب کشی VIP چیست؟
خرداد ۱۸, ۱۴۰۳از گذشته تاکنون یکی از چالش های بزرگ افرادی که به سلامت اندامشان اهمیت می دادند و یا افرادی که سالن ورزشی دارند؛ جابهجایی و حمل تجهیزات ورزشی بوده است و همانطور که می دانید تجهیزات ورزشی در دسته حمل بار سنگین و حساس قرار دارد چرا که کوچک ترین آسیبی می تواند هزینه های سنگینی را برایتان به ارمغان بیاورد. به همین دلیل قصد داریم بهترین روش های حمل هرگونه تجهیزات ورزشی را برایتان بیان کنیم تا بدین صورت بتوانید بدون آسیب، محموله خود را جابجا کنید؛ با ما همراه باشید و ادامه مطلب را از دست ندهید.
نکات حمل تجهیزات ورزشی
حمل انواع دستگاه های هوازی بدنسازی، ماشین های وزنه آزاد، دستگاه های بدنسازی قدرتی و یا ایستگاهی، نیمکت و میزهای سالن و دیگر تجهیزات جانبی که تمامی این ها شامل: تردمیل، دوچرخه، اسپینینگ، اسکی هوایی، کوهپیما، پرس بالا سینه، پرس زیر سینه، پشت پا آزاد، تی بار وزنه آزاد، دمبل، هالتر، دستگاه اسمیت، پارالل بارفیکس، ویبراتور لاغری، توتال کور، تجهیزات گلف، اسکی و غیره می شوند، نیازمند به حمل اصولی و صحیح هستند؛ چرا که هرگونه عدم آگاهی در حمل آن ها خسارت های چندین میلیونی را برایتان رغم خواهد زد. در ادامه قصد داریم نکاتی در خصوص حمل برخی از این تجهیزات را به صورت مختصر برایتان بیان کنیم.
۱. بسته بندی اصولی
اولین کاری که برای جابهجایی و حمل تجهیزات ورزشی مخصوصا کالاهای سنگین و گران قیمت باید انجام دهید بسته بندی درست و اصولی آن است؛ چرا که این دستگاه ها دارای قطعات ریز و حساسی هستند که در صورت حمل نادرست ممکن است به آن ها آسیبی برسد و درنتیجه هزینه های بالایی را روی دستتان بگذارد. برخی نکاتی که باید برای بسته بندی اصولی دستگاه ها رعایت کنید شامل موارد زیر می شود:
- اگر محصول مورد نظرتان ابعاد بزرگی دارد بهتر است آن را تا حد الامکان قطعه قطعه کنید تا حمل آن سبک تر و راحت تر انجام شود.
- پیچ های هر دستگاه را درون کیسه یا ظرفی بریزید و روی آن نام دستگاه را بنویسید تا در زمان نصب آن دچار مشکل و سردرگمی نشوید.
- به خوبی دور تا دور دستگاه تان را با ضربه گیر بپوشانید تا از آسیب های احتمالی آن جلو گیری کنید.
- در حمل آن بسیار دقت کنید و به آرامی آن را به زمین بگذارید.
- در هنگام نصب دور تا دورتان را خلوط کنید و بهتر است از یک فرد دیگر نیز کمک بخواهید تا هر زمان که نیاز داشتید کنار دستتان باشد.
۲. حمل تجهیزات سنگین
برای حمل و بارگیری کالا لازم است چند نفری این کار را انجام دهید و از تک روی به شدت خودداری کنید چرا که ممکن است آسیب های جبران ناپذیری را به بدنتان وارد کنید. همچنین بهتر است در هنگام حمل از افرادی که آشنایی کامل و تجربه لازم در این زمینه را دارند کمک بگیرید تا بدین صورت از آسیب رسیدن به تجهیزاتتان جلوگیری کرده باشید. امروزه شرکت های باربری به شما در این امر کمک می کنند و لازم است بدانید آن ها برای حمل بارهای سنگین از وسایلی مانند چرخ ها و لغزنده ها استفاده می کنند تا بدین صورت آسیبی به کالا و یا بدنشان وارد نشود. اگر خودتان نیز قصد حمل وسایل سنگین را دارید لازم است ابتدا با ترفندهای حمل آن آشنا شوید و سپس به سراغ حمل آن ها بروید.
۳. بارگیری و تخلیه بار
برای حمل دستگاه های ورزشی قطعا نیاز به ماشین باربری دارید؛ شما می توانید با توجه به حجم، ابعاد و وزن بار بهترین ماشین باری را برای خود انتخاب کنید. بارگیری این کالاها بسیار اهمیت دارد و بهتر است توسط افراد مجرب صورت بگیرد تا به خوبی در کنار یکدیگر در ماشین چیده شوند و در مسیر آسیبی نبینند. برای چیدمان آن ها درون ماشین می توانید از فوم، پتو و یا هر وسیله دیگری استفاده کنید تا تجهیزات فشاری بر روی یکدیگر وارد نکنند. در این مرحله انتخاب ماشین حمل بار اهمیت بسیار زیادی دارد و شما می توانید با انتخاب ماشین مناسب بارتان ارزان ترین روش حمل بار را تجربه کنید. برخی از نکاتی که در بارگیری باید رعایت کنید شامل موارد زیر می شود:
- در صورتی که کالای شما بیش از حد بزرگ است و از درب ورودی خارج و یا وارد نمی شود می توانید آن را عمودی و یا افقی بگیرید؛ کمی با آن بازی کنید تا قلقش دستتان بیاید.
- می توانید از انواع ضربه گیر در چیدمان درون ماشین استفاده کنید.
- اگر کالای خیلی حساسی دارید می توانید آن را با پلاستیک و یا کمربند در جای خود ثابت کنید تا در طول مسیر آسیب نبیند.
- از لغزنده ها و چرخ ها برای حمل تا ماشین و یا حمل از ماشین تا محیط جدید استفاده کنید.
- برای حمل این تجهیزات می توانید با توجه به حجم، وزن و ابعاد بار از انواع ماشین های نیسان، تریلی، کامیون و غیره استفاده کنید.
۴. از بسته بندی خود کالا غافل نمانید
برخی از محصولات خودشان دارای بسته بندی محکمی هستند؛ بنابراین بهتر است برای جابجایی ایمن از بسته بندی خود محصول استفاده کنید تا بدین صورت کوچک ترین خسارتی به وسیله وارد نشود.
۵. هزینه حمل تجهیزات ورزشی
برای مشخص شدن تعرفه حمل بار به عواملی از جمله: فاصله مبدا تا مقصد، حجم بار، تعداد طبقات، وزن بار، ابعاد بار، انتخاب ماشین حمل بار و غیره توجه می شود تا بدین صورت هزینه حمل بارتان مشخص شود. همچنین در صورتی که درخواست بسته بندی، بارگیری، تخلیه بار و یا دیگر خدمات را از شرکت باربری داشته باشید هزینه های شما افزایش می یابد. اما به نظر ما ارزشش را دارد کمی هزینه کردن بابت نیروی بسته بندی و حمل بار می تواند سلامت بارتان را تضمین کند. لازم به ذکر است امروزه برخی از شرکت های باربری دارای بیمه نامه و بارنامه معتبر هستند تا خیال شما را از بابت آسیب ندیدن و یا پرداخت خسارت راحت کنند.
حمل تجهیزات ورزشی
همانطور که می دانید وسایل ورزشی تنوع بسیار بالایی دارند؛ تمامی مواردی که گفته شد را لازم است در حمل هرگونه تجهیزات ورزشی رعایت کنید. در ادامه قصد داریم به صورت تخصصی تر درباره این تجهیزات توضیح دهیم برخی از نکات لازم برای حمل تجهیزات ورزشی شامل موارد زیر می شود:
- در حمل دوچرخه لازم است آن را درون جعبه ای محکم قرار دهید تا در طول مسیر آسیبی به آن وارد نشود. ضمن اینکه می توانید حتی باد لاستیک های آن را نیز خارج کنید تا فضای کمتری را اشغال کنند.
- بیش از حد درون کیسه های لوازم را پر نکنید به عنوان مثال کیف های راکت تنیس برای دو دسته هستند از اضافه کردن دسته های بیش تر خودداری کنید.
- لازم است در حمل بار حساس، سنگین و بزرگ تا جایی که می توانید آن را به قطعات کوچک تبدیل کنید تا فشار کمتری بر روی بدنتان وارد شود.
- در صورتی که یک الی دو تکه کالا برای جابهجایی دارید می توانید باربری با نیسان را انتخاب کنید تا بدین صورتزینه هایتان نیز کاهش پیدا کند.