لیست باربری های تهران به همراه آدرس و شماره تماس
اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۳آشنایی با مهم ترین قوانین اسباب کشی در آپارتمان ها
اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۳تجهیزات پزشکی از جمله گران ترین و آسیب پذیر ترین وسایل پزشکی هستند که برای حمل نیاز به مراقبت ویژه ای دارند، بنابراین لازم به ذکر است که این تجهیزات در دسته محموله های حساس قرار دارند و باید در انتخاب ماشین حمل بارمناسب دقت لازم را داشته باشید. در خصوص حمل دارو نیز باید ماشین های حمل بار مخصوصی که دارای یخچال هستند مورد استفاده قرار گیرند. اما در این مطلب قصد داریم به برخی نکات مهم در خصوص حمل تجهیزات پزشکی و دارو بپردازیم؛ پس با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.
چالش های حمل تجهیزات پزشکی، دارویی و آزمایشگاهی
همانطور که می دانید تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی بسیار گران قیمت و حساس به ضربه هستند؛ از همین جهت حمل این نوع بار ها به تخصص و تجهیزات خاصی نیاز دارد. گاها این دستگاه ها بسیار بزرگ هستند و برای حمل آن ها باید از ماشین های سنگینی مانند: کامیون و تریلی استفاده شود. شاید در اطرافتان شرکت های باربری زیادی باشند که مجهز به بهترین ماشین ها هستند اما باید بدانید داشتن ماشین فقط ملاک نیست؛ چرا که حمل تجهیزات آزمایشگاهی نیاز به مهارت بالایی دارد.
نکات مهم در حمل تجهیزات پزشکی،آزمایشگاهی و دارو
قبل از انتخاب ماشین حمل بار باید از نحوه حمل و مراقبت دستگاه های پزشکی و نگهداری دارو ها نیز اطلاعات لازم را کسب کنید؛ چرا که برخی ازدارو ها نیازمند یخچال هستند و برای حمل برخی از تجهیزات پزشکی به ابزار های خاصی نیاز است. از این رو برخی از نکاتی که باید برای حمل و نقل تجهیزات پزشکی رعایت کنید شامل موارد زیر می شود:
- بر خلاف حمل و نقل اسباب و اثاثیه حمل تجهیزات آزمایشگاهی و دارویی نیازمند برنامه ریزی بهتر و دقیق تری هست.
- در صورتی که قصد حمل دارو را دارید به نحوه نگههداری آن ها دقت کنید چرا که برخی از دارو ها یخچالی هستتند و باید آن ها را با یخ و یا یخ خشک خنک نگهداری کرد.
- برای جابهجایی رایانه ها و یا سایر قطعات دیجیتال تجهیزات پزشکی بسیار دقت کنید؛ چرا که کوچک ترین فشار و یا حرکت نابه جا می تواند باعث خراب شدن آن شود.
- برخی از تجهیزات باید به صورت ویژه و سفارشی حمل شوند؛ در صورتی که قطعه مورد نظرتان شامل لنز ها و قطعات کوچک و حساسی هستند لازم است نسبت به حمل آن ها بسیار حساس باشید.
- حمل تجهیزات بزرگ آزمایشگاهی و پزشکی نیازمند مجوز بوده و در صورت نداشتن مجوز، بار شما در دسته بارهای ممنوعه قرار می گیرد.
بودجه مورد نیاز در باربری و حمل تجهیزات پزشکی
همانطور که این تجهیزات بسیار حساس هستند در حمل آن ها نیز باید بسیار محتاط عمل کنید؛ برای حمل این تجهیزات باید به بهترین شکل آن ها را مهار کنید تا کوچک ترین ضربه و آسیبی به کالا نرسد. ضمن اینکه با توجه به هزینه گران قیمت این تجهیزات هزینه باربری آن ها نیز بسیار بالا است؛ این لوازم اغلب سنگین و حجیم در ابعاد بزرگ هستند و برای حمل و جابهجایی به چند کارگر نیاز دارد که خود این افراد شامل هزینه می شوند. برای اینکه بتوانید متوجه میزان بودجه لازم برای حمل و نقل تجهیزات آزمایشگاهی شوید باید به بررسی مدت زمان جابهجایی بار، تعداد کارگران، مدت زمان بارگیری و نفرات و غیره بپردازید تا پس از آن میزان بودجه ای که برای حمل تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی نیاز دارید مشخص شود. در ادامه به بررسی عوامل کلی و موثر بر قیمت حمل این تجهیزات خواهیم پرداخت.
عوامل موثر بر قیمت حمل تجهیزات پزشکی
عوامل مختلف و متعددی وجود دارد که می تواند قیمت حمل بار را افزایش و یا کاهش دهد؛ اما اصلی ترین عامل برای بالا رفتن قیمت حمل بار پزشکی انتخاب و حضور افراد ماهر و مجرب برای حمل بار است؛ همانطور که بارها ذکر کرده ایم حمل این بار ها به شدت حساس است و کوچک ترین آسیب می تواند خسارت مالی زیادی به تجهیزات وارد کند. دومین عامل بالا رفتن هزینه حمل بار پزشکی زمان آن است؛ به دلیل وجود حساسیت های زیادی که وجود دارد حمل بار باید با دقت فراوان و در آرامش کامل انجام شود تا از به وجود آمدن آسیب جلوگیری کند و بار به سلامت در جای خود نصب شود. سومین عامل هم وجود راننده است که باید با سرعت پایین حرکت کند و در رانندگی برای حمل چنین محموله هایی بیشتر دقت کند.
نکات ایمنی و بهداشتی در زمینه حمل و یا پخش دارو
حمل و یا پخش فرآورده های بهداشتی و دارویی نیاز به مراقبت و هوشیاری بیشتری دارد تا از فاسد شدن آن ها جلوگیری شود. در ادامه قصد داریم چند نکته بهداشتی و ایمنی را برای کسانی که در حوزه حمل و نقل دارو فعالیت می کنند گوشزد کنیم. برخی از این نکات به شرح زیر می باشند:
- به شرایط نگهداری دارو توجه کنید و مطابق دستورالعمل آن عمل کنید. زیرا همه دارو ها به صورت یک نواخت نگهداری نمی شوند.
- محصولات و فرآورده های دارویی و بهداشتی را در جعبه و یا بسته بندی مناسبی قرار دهید تا در جای خود ثابت بمانند و در مسیر روی یکدیگر ریزش نکنند.
- برای جلوگیری از انتقال آلودگی به محموله دارو نیاز است تا پروتکل های بهداشتی و نظافتی مربوطه را رعایت کنید و پیش از هر بار بارگیری ماشین کابین حمل بار را تمیز و ضد عفونی کنید.
- از سلامت خودرویتان اطمینان حاصل کنید تا خدایی نکرده در راه نمانید و از بروز هر گونه مشکل فنی جلوگیری کنید.
- مراقبت های بهداشتی درباره جابهجایی کالا را به تمامی پرسنل خود آموزش دهید.
- از حضور افراد متفرقه در محدوه و فرایند حمل بار جلوگیری کنید.
- از مواد دارویی در مقابل رطوبت محافظت کنید؛ چرا که رطوبت به سادگی در عمق بسته بندی دارو نفوذ کرده و بسته بندی آن را تخریب خواهد کرد.
- برخی از مواد دارویی باید در یخچال نگهداری شوند؛ برای حمل این نوع دارو ها می توانید از ماشین های یخچال دار با قابلیت تنظیم دما استفاده کنید و یا توسط یخ خشک دارو را خنک نگه دارید.
- همچنین به یاد داشته باشید که برای حمل دارو و پسماند های بیمارستانی و آزمایشگاهی باید حتما مجوز های لازم را دریافت کنید.