مهمترین دلایل آتش گرفتن کابین خودرو های باری
بهمن ۳۰, ۱۴۰۲نکات مهم در جابهجایی و حمل یخچال
اسفند ۹, ۱۴۰۲ماشین های حمل بار انواع مختلفی دارند که بسته به نوع محموله، وزن، حجم و برخی پارامتر های دیگر آن نیاز است از خودرو حمل بار خاصی برای جابهجایی استفاده شود. در مطالب قبل شما را با انواع ماشین حمل بار آشنا کردیم؛ بنابراین می دانید که به طور کلی خودرو های حمل بار به سه دسته ماشین های حمل بار سبک، سنگین و فوق سنگین تقسیم می شوند. در این مطلب قصد داریم شما را با انواع ماشین حمل بار سبک آشنا کنیم که مناسب محموله هایی با حداکثر وزن ۳ تن هستند؛ پس با ما همراه باشید.
ماشین حمل بار سبک چیست؟
به طور کلی هر ماشین حمل باری که بتواند حداکثر تا ۳ تن بار را جابهجا کند، در دسته ماشین های حمل بار سبک قرار می گیرد. با این اوصاف چنین خودرو های حمل باری تنها مناسب برای حمل بار های سبک درون شهری و بین شهری با مسافت های نسبتا کوتاه هستند، مانند حمل مصالح ساختمانی و نخاله، اثاثیه منزل، گاوصندوق، مواد غذایی، میوه و تره بار، دام و طیور و غیره.
انواع ماشین حمل بار سبک
ماشین های حمل بار سبک ظرفیت، اندازه و انواع مختلفی دارند که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم:
۱. وانت پیکان
وانت پیکان یکی از رایج ترین و قدیمی ترین خودرو های حمل بار سبک است و در گذشته نیز به باردو معروف بود که گزینه ای عالی برای حمل بار های سبک درون شهری است. این ماشین حمل بار قادر به حمل محموله هایی تا حداکثر وزن ۶۰۰ کیلو گرم است. عرض پیکان ونت ۱۴۰ سانتی متر است و طول آن نیز ۱۶۰ سانتی متر است. این خودرو حمل بار خود انواع مختلفی چون مسقف، کفی، یخچال دار و غیره دارد.
۲. نیسان
نیسان نیز یکی دیگر از خودرو های حمل بار سبک است که در هر باربری می توان آن را پیدا کرد. این خودرو حمل بار یکی از پر کاربرد ترین و پر تقاضا ترین ماشین های حمل بار سبک است که می تواند تا حداکثر ۳ تن بار را جا بهجا کند. عرض نیسان ۱۶۰ سانتی متر است و طول آن نیز ۲۲۰ سانتی متر است. نیسان ها خود تنوع زیادی دارند مانند: نیسان های کفی مبلی، یدک کش، حمل زباله، کمپرسی، یخچال دار، مسقف، رو باز، دو گانه سوز، بنزینی و دیزلی که در مطالب قبل به طور کامل شما را با انواع نیسان باری و کاربرد های هر یک از آن ها آشنا کردیم.
۳. وانت پراید
وانت پراید هم یکی دیگر از انواع خودرو های باری سبک است اما به اندازه نیسان قدرتمند و جا دار نیست. از این رو پراید وانت با عرض ۱۳۰ سانتی متر و طول ۱۵۰ سانتی متر می تواند محموله هایی با وزن کمتر از ۵۵۰ کیلو گرم را جابهجا کند. بنابراین خودرو باری با ابعاد کوچکی که دارد کاملا مناسب برای حمل بار درون شهری است به ویژه در شهر های شلوغ و پر ترافیک.
۴. آریسان
آریسان نیز یکی دیگر از ماشین های حمل بار سبک است که بسیار مورد علاقه رانندگان است چرا که نسبت به دیگر خودرو های باری ظاهر زیبا تری دارد و در عین حال به نسبت وانت پیکان و پراید وانت می تواند وزن بیشتری را حمل کند. آریسان ۱۵۰ سانتی متر عرض و ۱۷۰ طول دارد و با این ابعاد می توانند تا ۷۰۰ کیلو گرم بار را جابهجا کنند.
۵. کامیونت ۳ تن
کامیونت ها نیز خود انواع مختلفی دارند اما کامیونت مورد نظر ما در این بخش یک کامیونت ۳ تن است، به این معنی که ظرفیت حمل بار این خودرو حمل بار حداکثر ۳ تن است. این خودرو باری کوچک تر از کامیون است اما قدرتمند ترین این لیست محسوب می شود. چرا که به راحتی قادر به حمل بار های نیمه سنگین در مسافت های دور برون شهری است. این خودرو باری کمک فنر و ضربه گیر های قوی دارد که توان حمل بار آن را بسیار بالا برده است.
۶. وانت مزادا
ظاهر مزدا بسیار شبیه به نیسان است، آن هم شاید به این خاطر که این خودرو باری اغلب به رنگ آبی است. این خودرو باری ژاپنی کیفیت بالایی دارد و از دیگر خودرو های باری پر کاربرد است. این خودرو باری ۱۴۰ سانتی متر عرض و ۱۶۰ سانتی متر طول دارد. با مزدا می توان حداکثر تا ۱ تن بار را جابهجا کرد. به علاوه وانت مزدا در دو مدل تک کابین و دو کابین در بازار به چشم می خورد.