تفاوت GPS و تلماتیک چیست؟
اسفند ۱۶, ۱۴۰۲راه های رفع خواب آلودگی هنگام رانندگی
اسفند ۱۹, ۱۴۰۲جابهجایی برخی وسایل در اسباب کشی منزل کار دشواری است چرا که وزن بسیار زیادی دارند مانند یخچال، ماشین لباسشویی، گاوصندوق و غیره. در این خصوص در بخش قبل به برخی نکات مهم در خصوص حمل یخچال پرداختیم یم اما در این بخش قصد داریم در خصوص حمل ماشین لباسشویی برخی از مهم ترین نکات را بیان کنیم. همانطور که می دانید وزن یک ماشین لباسشویی به طور معمول چیزی بین ۶۰ تا ۱۰۰ کیلو است و با این که نسبت به یخچال کوچک تر است اما همین وزن زیاد همچنان کار جابهجایی آن را دشوار کرده است. از این رو در این بخش قصد داریم به بیان برخی نکات مهم در این زمینه بپردازیم، پس در ادامه همراه ما باشید.
نکات مهم در جابه جایی و حمل ماشین لباسشویی
۱.مطالعه بروشور و دفترچه راهنمای ماشین لباسشویی
قبل از اینکه کوچک ترین اقدامی انجام دهید ابتدا بروشور یا دفترچه راهنمای کالا را مطالعه کنید چرا که در آن یک سری نکات اولیه و مهم به مصرف کنندگان گوشزد می شود. تمامی ماشین های لباسشویی، ماشین ظرفشویی، یخچال فریزرها و دیگر وسایل برقی دارای دفترچه راهنما هستن تا اطلاعات اولیه درباره کالا را به شما بگویند. از جمله اطلاعاتی مانند: نحوه روشن کردن، تنظیمات اولیه، عملکرد دکمه ها، نکات ایمنی در هنگام جابهجایی و غیره را می توانید در دفترچه راهنمای کالا مشاهده کنید. اگر کالایی را به صورت دسته دوم خریداری می کنید؛ به احتمال زیاد دفترچه راهنما یا بروشور نخواهد داشت. بنابراین بهتر است مدل کالا را سرچ کنید تا اطلاعات لازم درباره آن را به دست بیاورید و از بروز مشکلات و خرابی دستگاه جلوگیری کنید.
۲. پاکسازی کامل لباسشویی
طبیعتا می دانید جابهجا کردن ماشین لباسشویی در صورتی که درون آن لباس قرار دارد درست نیست؛ بنابراین بهتر است قبل از جابهجایی درون آن را خالی کنید تا از خرابی دستگاه جلوگیری کنید. اگر قصد جابهجایی ماشین لباسشویی یا قصد فروش آن را دارید بهتر است با روشن کردن ماشین لباسشویی اجازه دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه ماشین خالی شروع به کار کردن کند تا مواد شوینده باقی مانده در آن خارج شود. (برای این کار از آب گرم استفاده کنید)
۳. قطع کردن شلنگ منبع آب، تخلیه شلنگ و قطع کابل برق
تمام ماشین های لباسشویی دارای لوله و شلنگ آب می باشد؛ در برخی لباس شویی ها فقط یک شلنگ برای ورود آب گرم وجود دارد و در برخی از ماشین های لباسشویی دو شلنگ برای آب گرم و آب سرد وجود دارد. بنابراین با توجه به مدل لباسشویی تان باید شلنگ های آن را توسط انبردست جدا کنید. اگر احساس می کنید درون لوله های ماشین لباسشویی آب وجود دارد، آب درون آن ها را در یک سطل خالی کنید؛ پس از جدا کردن شلنگ ها را درون یک کیسه قرار دهید و آن را در نزدیک ترین حالت به ماشین لباسشویی تان قرار دهید تا گم نشود.
۴. بستن پیچ ترانسفر ماشین لباسشویی
در بسته بندی ماشین های لباسشویی پیچی به نام پیچ ترانسفر وجود دارد؛ که به آن پیچ حمل و نقل نیز می گویند. محل قرار گیری پیچ ترانسفر در پشت ماشین لباسشویی است. لازم به ذکر است که تمامی مدل های ماشین های لباسشویی این پیچ را ندارند؛ بنابراین در هنگام خرید حتما به این پیچ توجه داشته باشید که ماشین لباسشویی تان این پیچ را دارا باشد. به طور معمول ماشین های لباسشویی از ۳ تا ۶ پیچ ترانسفر دارند؛ که با آچار های مخصوص می توان به راحتی آن را باز و یا بسته کرد.
توجه داشته باشید پس از حمل ماشین لباسشویی قبل از روشن کردن آن حتما پیچ های آن را جدا کنید؛ در غیر این صورت با تکان های شدیدی رو به رو خواهید شد. چرا که این پیچ تنها برای جلوگیری از برخورد دیگه ماشین لباسشویی با بدنه هنگام جابهجایی است و در صورتی که این پیچ وجود نداشته باشد احتمال ضربه خوردن دیگ ماشین لباسشویی و آسیب دیدن آن در جابهجایی وجود دارد.
۵. بسته بندی اصولی ماشین لباسشویی
بسته بندی و حمل وسایل سنگین از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ چرا که جابهجایی غلط می تواند آسیب جبران ناپذیری به کالای شما وارد کند. یکی از راه هایی که در حمل و نقل اجسام سنگین بسیار استفاده می شود استفاده از پلاستیک حبابدار و یا فوم است که کالا را از وارد شدن ضربه های مختلف نگهداری می کند. اگر به فوم یا پلاستیک دسترسی ندارید می توانید از پتو و یا حتی یونولیت استفاده کنید تا از سالم ماندن کالای تان اطمینان حاصل کنید.
۶. جابهجایی وسایل سنگین
همانطور که می دانید ماشین لباسشویی در دسته وسایل سنگین قرار دارد بنابراین برای جا به جایی آن نیاز به کمک افراد دارید دارید. اگر قصد تعویض منزل تان را دارید بهتر است به خوبی ماشین لباسشویی و دیگر لوازم برقی تان را بسته بندی کنید تا از وارد شدن ضربه های ناگهانی، رنگ رفتگی و غیره جلوگیری کنید. استفاده از سطح شیب دار یا باربری مناسب می تواند بسیار به شما کمک کند. یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنید این است که به هیچ عنوان ماشین لباسشویی را به صورت خوابیده جابهجا نکنید چرا که در این حالت قطعا شاهد برخورد دیگ با بدنه و آسیب دیدن آن خواهید بود.
توصیه ها و نکات ایمنی برای جابهجایی و حمل ماشین لباسشویی
- پس از جابهجایی و نصب دقت داشته باشید که ماشین لباسشویی حتما روی سطح صافی قرار گرفته باشد؛ در غیر این صورت در هنگام کار دچار لرزش های شدیدی خواهد شد.
- اگر قصد جابهجایی ماشین لباسشویی یا دیگر لوازم برقی سنگین خود را دارید بهتر است از یک شرکت باربری معتبر استفاده کنید بدین صورت وسایلتان آسیبی نخواهد دید.
- محفظه پودر ماشین را با چسب پهن بچسبانید تا در حین جابهجایی خارج نشود.
- اگر کارتن ماشین لباسشویی را دور انداخته اید، برای بسته بندی ماشین لباسشویی خود حتما از فوم، سلفون بسته بندی و پلاستیک حبابدار استفاده کنید.
- برای جابهجایی وسایل سنگین بهتر است کف زمین یک تکه کارتن یا مقوا بیندازید تا کف زمین دچار خراشیدگی نشود.
- به هیچ عنوان برای باربری وسایل سنگین از ماشین شخصی استفاده نکنید؛ اگر مجبور به این کار شدید حسابی آن را با طناب محکم ببندید تا در هنگام حمل و نقل دچار آسیب نشود.
- برای حمل لباس های کوچک مانند جوراب هایتان می توانید از درون ماشین لباسشویی استفاده کنید و یا اگر زمان کافی برای شستن لباس هایتان نداشته اید می توانید لباس ها را درون ماشین لباسشویی تان بریزید اما حواستان باشد بیش از حد سنگین نکنید.
- برای حمل وسایل سنگین از جمله ماشین لباسشویی و یخچال و … باید از حداقل ۲ نفر کمک بگیرید.
کلام آخر
امیدواریم موارد گفته شده برایتان کارساز بوده باشد؛ شما می توانید با رعایت کردن همین نکات ساده به راحتی ماشین لباسشویی تان را جابهجا کنید اما توجه داشته باشید که سپردن کار به افراد کار بلد سبب می شود تا هیچ گونه آسیبی به وسایل تان نرسد.