نکات مهم حمل و نقل میوه، سبزیجات و صیفی جات
دی ۱۸, ۱۴۰۲لیست باربری نیسان در تهران به همراه آدرس و شماره تلفن
دی ۲۵, ۱۴۰۲یکی از خودروهایی که در صنعت باربری و حمل و نقل تجهیزات بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، نیسان است. بار زدن نیسان باید به صورت کاملا حرفه ای انجام شود تا هم تمامی وسایل و تجهیزات به خوبی در قسمت بار آن جای گیرند و هم اینکه در پروسه جابجایی صدمه ای به آن ها وارد نشود. مسلما اگر نیروهای باربری در این زمینه از مهارت و تجربه کافی برخوردار نباشند، این فرایند موفقیت آمیز نخواهد بود. برای پیشگیری از خسارات وارده در پروسه جابجایی و حمل بار، لازم می دانیم روش صحیح بار زدن نیسان را به علاقمندان آموزش دهیم.
آموزش روش صحیح بار زدن نیسان
بار زدن نیسان باید با اصول خاصی انجام شود. اگر برای اسباب کشی منزل خود به سراغ شرکت های باربری معتبر و با سابقه بروید، تا حد زیادی از کیفیت بارگیری وسایل اطمینان خواهید داشت. در واقع می توان گفت امنیت حمل بار با نیسان تا حد زیادی به تخصص و تجربه شرکت باربری مربوط می شود.
اگر وسایل شما بیش از حد زیاد باشند و قسمت بار نیسان گنجایش کافی برای قرار دادن تمامی این وسایل را نداشته باشد، مسئولین باربری تصمیم می گیرند تا پروسه حمل وسایل را در دو مرحله انجام دهند. اینگونه امنیت بار کاملا تضمین می شود. این تنها یکی از نکات درباره باربری نیسان است که باید به آن توجه شود. در ادامه با ارائه نکات مهمی در خصوص بار زدن نیسان، روش درست این کار را آموزش می دهیم.
توجه به ظرفیت بار نیسان
قبل از بار زدن نیسان باید به ظرفیت بار آن توجه داشته باشید. نیسان وانت ها معمولا دارای ظرفیت و گنجایش مشخصی (حداکثر ۲۵۰۰ کیلوگرم) برای حمل بار هستند، بنابراین شما نباید برای جابجایی بار از محدوده مشخص شده تجاوز کنید. پس در قدم نخست باید به توان وزنی نیسان دقت داشته باشید و به این موضوع نیز توجه کنید که در این مورد، وزن راننده و دیگر نیروهای باربری که در خودرو حضور دارند نیز محاسبه می شود.
معمولا وانت نیسان ها که برای حمل و جابجایی وسایل استفاده می شوند در کنار درب خود دارای یک برچسب توضیحات هستند که نکات مهم باربری را در اختیار کاربران قرار داده است. توصیه می شود قبل از بارگیری حتما این توضیحات را مطالعه کنید.
دسته بندی وسایل براساس وزن و حجم
یکی دیگر از کارهایی که باید قبل از بار زدن نیسان انجام دهید این است که تمامی وسایلی که بسته بندی کرده اید را براساس وزن، حجم، میزان آسیب پذیری و حساسیت دسته بندی کنید. اینگونه می توانید وسایل را با توجه به شرایطی که دارند در مکان مناسبی از قسمت بار نیسان قرار دهید.
قرار دادن وسایل سنگین نزدیک کابین
پس از مشخص کردن وزن و حجم هر بسته بندی، حال نوبت به بار زدن نیسان فرا می رسد. آن دسته از جعبه ها و کارتن های بسته بندی شده که وزن بیشتری دارند و به اصطلاح سنگین تر هستند را در نزدیکی کابین قرار دهید. معمولا جعبه هایی که حاوی کتاب هستند، جزء وسایل سنگین به شمار می روند و باید آن ها را نزدیک به اتاق راننده قرار دهید.
این کار علاوه بر اینکه به افزایش تعادل نیسان کمک می کند، باعث می شود تا در مسیرهای پرپیچ و خم، راننده کنترل بهتری روی خودرو داشته باشد و همچنین سیستم تعلیق خودرو نیز دچار اختلال در عملکرد نشود. در چیدمان وسایل، بهتر است روی نظم خاصی پیش بروید تا هم از تمام بخش های بار خودرو به شکل بهینه استفاده شود و هم بسته بندی ها براساس وزن و میزان آسیب پذیری به درستی در بار قرار بگیرند. در نهایت باید تمامی وسایل را با استفاده از یک طناب، بند، یا سایر تجهیزات مهار بار محکم ببندید.
قرار دادن وسایل بزرگ در گوشه های وانت
محل قرار دادن وسایل بزرگ مثل آیینه ها، مبلمان و تابلو در گوشه های نیسان است. حتما پیش از قرار دادن آیینه ها و دیگر وسایل شکستنی باید آن ها را به شکل کاملا اصولی بسته بندی کنید. به نحوی که در فرایند جابجایی در اثر تکان خوردن خودرو، دچار آسیب یا شکستگی نشوند.
نحوه چیدمان کارتن ها روی هم نیز باید از سنگین به سبک باشد. یعنی ابتدا کارتن ها و جعبه های سنگین در پایین ترین قسمت و به ترتیب جعبه های سبک تر روی آن ها قرار گیرند. باید این جعبه ها را طوری روی هم و کنار هم بچینید که به هیچ عنوان تکان نخورند. توجه به این نکته ضروری است که نباید تمام وسایل سنگین را در یک گوشه بار قرار دهید. باید وزن بار به صورت متعادل در بخش های مختلف نیسان پخش شود تا خودرو به تعادل خوبی برسد.
پر کردن فضای خالی بین وسایل
از نکات مهم در بار زدن نیسان این است که بعد از پر کردن کامل بار، باید تمام فضاهای خالی موجود را با وسایل مناسب پر کنید. اگر می توانید جعبه ها را طوری قرار دهید که هیچ فضای خالی وجود نداشته باشد که عالی می شود. اما در غیر اینصورت بهتر است حتما با پارچه یا تکه کارتن های باقیمانده تمام بخش های جا مانده را پر کنید تا هیچ فضایی برای تکان خوردن جعبه ها وجود نداشته باشد. همچنین اگر مسافت بین مبدا و مقصد بسیار زیاد است یا احتمال بارندگی در پروسه جابجایی وجود دارد، بهتر است پس از بار زدن نیسان، روی تمام وسایل را با یک پارچه محکم و ضخیم بپوشانید.
نکات مهم در بار زدن نیسان
- برای بسته بندی و محکم کردن وسایل حتما از تجهیزات استاندارد و باکیفیت استفاده کنید. اگر طناب ها پوسیده باشند یا جعبه ها به اندازه کافی محکم نباشند، وسایل شما در حین جابجایی آسیب جدی خواهند دید و شما متحمل خسارت سنگینی خواهید شد.
- اتوبار خودرو باید قبل از بار زدن نیسان کاملا خالی از وسایل اضافی و تمیز شده باشد.
- راننده باید مهارت کافی در رانندگی داشته باشد و تمام مسیر را با احتیاط رانندگی کند.
- برای جلوگیری از لغزش وسایل، بهتر است در قسمت بار از یک کفپوش ضد لغزنده استفاده شود.
- برای افزایش ایمنی بار می توان از نرده های محافظ و محکمی که برای نیسان در نظر گرفته شده اند استفاده کنید.
- بار را باید حتما از دو طرف کاملا محکم ببندید.
کلام آخر
در این مطلب با روش صحیح بارگیری نیسان آشنا شدید، اما همانطور که در ابتدای این مطلب نیز اشاره شد مهم ترین موضوع این است که کار را به کاردان بسپارید، یعنی حمل بار خود را به یک شرکت باربری معتبر بسپارید که به مقوله بسته بندی، بارگیری، حمل بار و تخلیه بار مسلط باشد. باربری توس ترابر با سال ها سابقه در زمینه حمل بار با انواع خودرو باری به ویژه باربری نیسان های باری و در اختیار داشتن کارگرانی ماهر و رانندگانی با تجربه خدمات بسته بندی، بارگیری اصولی، حمل بار و تخلیه بار را همراه با بیمه و بارنامه ارائه می دهد تا خیالتان از هر جهت بابت به سلامت رسیدن محموله به مقصد راحت باشد. از این رو جهت اطلاع از تعرفه حمل بار با نیسان، رزرو خودرو حمل بار و کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق شماره های زیر با ما در تماس باشید.